U Šapcu se ne stišava bura oko afere "PEĆ"

|   Info
Poseta gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića opštini Peć na Kosovu i dalje potresa Šabac. Na ovaj sramni čin lokalnih zvaničnika ukazali su i šabački naprednjaci, istakavši da postupak Nebojše Zelenovića i predsednika Skupštine grada Nemanje Pajića neminovno dovodi do pitanja kakvi su u stvari pravi motivi ovakve posete.

U gradu na Savi nikako se ne stišava afera oko odlaska šabačkog gradonačelnika Nebojše Zelenovića u Peć. Sa predsednikom Skupštine grada i svojim koalicionim partnerom Nemanjom Pajićem on je tamo boravio u zvaničnoj poseti, a ovdašnji naprednjaci ističu da se sastanak dogodio pod, kako kažu, okriljem zastave takozvane i lažne države Kosovo. Nedvosmisleno je da je tim činom lokalna stranka Zajedno za Srbiju, koja u Šapcu predvodi vlast, priznala postojanje tvorevine ponikle na temeljima terorizma i trgovine narkoticima. Poseta je, veruju, imala za cilj izazivanje nereda i haosa u Srbiji, diktiranog od opozicionog bloka koji pokušava da okupi  bivši visoki funkcioner DS-a Dušan Petrović.

Nevešto pravdajući svoj odlazak u Peć navodnom regionalnom saradnjom radi  razmene iskustava  sa nekakvom “proizvodnjom jagoda”, prvi čovek Šapca Nebojša Zelenović istakao je da mu je namera da  obezbediti Srbima na Kosovu bolju zaradu.

Da taj praktičan život slabo ima veze sa takozvanim boljim životom Srba na Kosovu slažu se i ogorčeni Šapčani.
Iako je Zelenović ubeđen da njegova poseta nije išla na štetu ni grada Šapca ni Srbije Šapčani smatraju da ovaj sramni postupak u dogledno vreme neće  uspeti da spere ni reka Sava.

 

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar