SNS Šabac: Građani na prvom mestu

|   Info
Članovi GO SNS iz Šapca danas su na dva štanda u gradu, razgovarali sa sugrađanima o problemima sa kojima se suočavaju. Oni su Šapačnima delili informatore i promotivni materijal o svim aktivnostima SNS. Akcija se već kontinuirano sprovodi i daje dobre rezultate, kažu u redovima ovdašnje SNS. Neposredan razgovor sa slučajnim prolaznicima daje nam smernice za dalje političko angažovanje, zaključak je učesnika akcije.

Visoki funkcioneri Srpske napredne  stranke u Šapcu zajedno sa svim članovima GO, danas su na dve lokacije u gradu razgovarali sa Šapčanina o problemima koji ih tište. Neposredna komunikacija sa građanstvom ključna je u rešavanju nagomilanih problema, koji su u gradu na Savi, na očigled svih prisutni dugi niz godina.

- Želimo da vidimo kakvo je raspoloženje među ljudima. Vreme je da svi zajedno izađemo iz ove lokalne izolacije. Sa kim god da smo razgovarali, nailazili  smo na iste priče. Male plate - nema posla, i to pod hitno mora da se promeni - rekao je dr Slobodan Popović, odbornik SNS u Šapcu.
Šapačni su mogli da popune upitnik, dobiju informator o svim aktivnostima Srpske napredne stranke. Umorili smo se od loših poteza lokalne vlasti, koja iz dana u dan zaboravlja na svoje građane, ističe  Saša Maksimović, član SNS. Šabački naprednjaci, žele da čuju narod i mislimo da upravo ovakav neposredan razgovor može pomoći njihovoj  muci, dodao je Maksimović.
- Barijere ne postoje, mi smo otvoreni  za sve. Spremni  smo da čujemo  sugestije i  predloge – kažu  šabački naprednjaci. To je i dokazano na današnjoj akciji, pošto su svi sugrađani mogli da popričaju sa članovima, od doktora, ekonomista, pravnika, profesora do visokih političkih funkcionera.

 

 

Foto: televizija Kopernikus

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar