Šta je trener Zvezde rekao o utakmici sa Spartaksom? (video)

|   Sport
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević poručio je posle pobede u prvoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona da nijednog trenutka nije posumnjao u dobar rezultat svog tima. Milojević je zaključio da je u revanš susretu presudilo strpljenje crveno-belih.
Foto: FK Crvena zvezda

 

Spartaks se pokazao kao jako disciplinovana ekipa sa kojom je teško igrati, smatra strateg prvaka Srbije, koji je za klupski sajt još izjavio da za njih iznenađenja nije bilo. Milojević je podsetio da Spartaks nije menjao čak ni sastav u revanš utakmici, a da su svi u Zvezdinom timu verovali u povoljan ishod, koji su zaslužili boljom igrom i u prvom susretu.

„Trebalo je strpljenja, imala ga je i publika i posebno joj hvala. Bodrili su nas do pobede i ovo je njihov trijumf. Nemamo baš puno vremena do drugog kola, imamo već za vikend utakmicu u prvenstvu, ali sve će to da dođe na svoje mesto“, rekao je Milojević za Zvezdin sajt.

Trener Crvene zvezde posebno je istakao da je zadovoljan zalaganjem svojih fudbalera koji su, kako je rekao, pokazali karakter u dvomeču sa Sparatksom.

Foto: Fonet

„Idemo dalje, hvala i našim navijačima, video sam da im je bilo 23.000. Okrećemo se početku prvenstva, i imamo dovoljan fond igrača da izdržimo ovaj tempo utakmica. Iz utakmice u utakmicu ćemo da podižemo nivo igre, nije lako, dolazimo iz pripremnog perioda i već smo odigrali dve utakmice. Neki igrači će morati kroz takmičarske utakmice da podižu formi“, izjavio je trener crveno-belih.

Vladan Milojević je posebno pohvalio debitante, kojima je čestitao na dobroj utakmici.

 

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar